2016. december 23., péntek


Szimi és én -werk fotó


Nagyon régen írtam már az oldalra, mondhatni hanyagoltam a nagyobb horderejű bejegyzéseket. Kevésbé szívesen osztok meg magamról ilyen fórumokon képeket (ez alól az Instagramom az egyetlen kivétel), a saját Facebookom is manapság mentes többnyire ezektől. A blogra is nagyon régen került ki kép magamról, ami fura,mert ez a blog korábban teljesen másnak indult - jóval több fotóval és egyéb megjelenésekkel. 

Valahogy - úgy nagyjából másfél évvel ezelőtt elkezdtem furcsának érezni az, hogy így kitegyem az életem, az arcomat a gondolataimmal a nagyközönség elé. Ennek főleg az volt az oka, hogy nagyon megváltozott körülöttem a környezet. Nem voltam benne biztos, hogy amikor felváltották az egyetemi barátokat a munkatársak, akkor jó döntés lett volna a blogos énemet felfedni. Szerencsére most olyanok vannak körülöttem, akik előtt ezt is fel tudom vállalni. 

Másfél év után (mióta végleg magam mögött hagytam az egyetemet) talán mostanra váltam magammal teljesen újra önazonossá, ami eleinte a korábbi munkahelyi környezet miatt nem mindig ment. Nagyon kemény évet tudok magam mögött, erről talán később írok is.

Arie ruha


Idén októberben volt szerencsém Lénárd Victoriával újra együtt fotózni, 3 évvel a Golden Age munka után. Vikivel azóta zseniális dolgok történtek; amellett, hogy két kisfiú édesanyja lett, egy csodálatos, saját tervezésű alkalmi és esküvői egyéni brandet is létrehozott. Illetve Cseh Szimonetta Galiettával, aki szerintem az egyik legtehetségesebb fodrász, akivel valaha találkoztam, és aki olyan remekműveket tud az ember fejére varázsolni, ami valóban utánozhatatlan. A  fotókat Bertók Mátének köszönhettük. Keressétek őket bátran egyéni/ egyedi ötletek megvalósításához!
Az utóbbi időben egyébként az is gyökeresen megváltozott, hogy mit gondolok a külsőmről, a súlyomról, az alakomról. Régebben iszonyat nehezen fogadtam el magam, és azt hiszem, hogy erre soha nem leszek 100%-ban képes, de legalább addig eljutottam, hogy nem akarok 49 kiló lenni és napi 3 almán élni . Ez hangozzék bármilyen bután is, voltak ilyen időszakaim. A heti jógával legalább vittem valamilyen rendszerességet az életembe újra, amire 1 évig a hektikus munkahelyi környezet miatt kevésbé volt lehetőségem. A rendszer pedig nekem nagyon fontos, és ezzel is meg tudom erősíteni azt, hogyha az ember egy mérgező, szar környezetben él, akkor kis idő után ez a külsején is látszódni fog.

Rózsás alkalmi ruha - személyes kedvencem
Sophie ruha - másik személyes kedvencem, nagyon megtisztelő, hogy rólam nevezte el Viki
Klasszikus csipkeruha - bármennyire is megfogadtam, hogy soha nem akarok majd abroncsos ruhát jövőbeli esküvőmre, ezt felpróbáltam, és már biztos vagyok benne, hogy ilyen ruhára fogok vágyni. Azelőtt soha nem gondoltam volna egy ilyen merész darabra úgy fogok tekinteni, mint az egyik nagy kedvencemre. Az úriember mellettem Magda Máté. 

Ezt a visszatérő bejegyzést némileg karácsonyi bejegyzésnek is szántam, szóval ezúton kívánok a Bohemian Company Blog minden régi és új olvasójának:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...