2013. február 20., szerda

Ponyvaregények


Sajnos minden szart elolvasok, de tényleg. Amint végeztem a kötelezőkkel alig várom, hogy felmérjem azt aktuálisan túlhypeolt könyvek listáját az eladási toplistákon és már esem is nekik, hogy megtudjam: mi kell a nőknek manapság, milyen sztorik, milyen ideálokkal, milyen végkifejlettel.  Én ezért olvasok ponyvákat, de mások miért?Bármennyire is felszínes dolog ez, de muszáj kijelenteni: amint egy könyvben 2 jelenettel több a dugás,mint a többiben az olvasni vágyó nők többsége úgy csap le rájuk,mint a légy a  ****ra. Lényegtelen, hogy a történet sablonos, a szereplők nem tűnnek valóságosnak, de egy kis botrányszag máris olyan reklámot csinál egy-egy könyvnek, amivel aligha lehet vetélkedni. 
Megéri a dugásról írni, élj bárhol is a világon. Kritizálhatnak egymillión is, de  amíg az olyan hülyék is mint én csak azértis el fognak olvasni egy könyvet, hogy lehessen azt kritizálni, addig ez a piac virágozni fog. (Ám őszintén megmondom, hogy úgy soha nem fikáznék le valamit, hogy nem olvastam,nem láttam. Véleményünk csak úgy lehet, ha az rendesen megalapozott)


Bármilyen  szabadosak is vagyunk ma, de egy ponyvaregényt még mindig jól elrejtve mert az ember csak nyilvánosság előtt olvasni. Ez pedig olyan érzést ad -főként a nőknek- hogy valami tiltott dolgot tesznek. Az erotikus irodalom azt az érzést szolgálja ki elsősorban, hogy a szexről nyíltan nem lehet beszélni. Aki pedig beszélni mer róla csak könnyed erkölcsű lehet. Aki pedig olvassa? Az bizony nagy kéjenc. Mindenki szeret huncutkodni. Mindenki. Pont olyan ez,mint a horrorfilmeknél. Ha utálod is néha-néha leülsz megnézni egyet, hogy kapj 1,5 óra ingyen félelmet.A ponyvák is valahogyan ezt használják ki.
Meg merném kockáztatni, hogy azok akik falják a szexes könyveket azok vagy soha nem dugtak még, vagy már jó ideje nincs normális szexuális életük, vagy annyi ki nem élt vágyuk van, hogy azzal fel lehetne robbantani a világot. A szexes könyvek is egyfajta feszültséglevezető eszközök. Elolvasod, végig gondolod, lehet kipróbálod, lehet csak gondolatban próbálod ki, lehet helyteleníted az egészet , és mindig, de mindig azt érzed, hogy tilosban jársz. Az pedig -mondjon bárki bármi - kurvajó érzés (főleg, ha nem csípnek nyakon)


folyt. köv.
(Szürke Ötven Árnyalata & Hamis Gyönyör review hamarosan)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...