2013. február 18., hétfő

Normal Size


Ha jól meggondoljuk a pletykaoldalakon két dologról olvashatunk a hírességek súlyát illetően: valaki vagy plus size lett, vagyis rövid idő alatt akkorára hízott,mint egy dömper (lsd. Jessica Simpson), vagy zero size lett, miszerint hamarosan az anorexia nervosája miatt orron keresztül kell neki adagolni a bébikaját (lsd. Lindsay Lohan még a ketaminos korszakában). Lassan-lassan már azt hihetnénk, hogy nem élnek nők a földön, akik a középértéket képviselik, ott jól érzik magukat, szexik és ezt tudják is. Pedig vannak!

Sajnos bármilyen szomorú is a túlzásokra van kihegyezve mindenki. Nehéz helyzetben vannak average-típusú nők, mert ugye ki akar egy olyan skatulyában benne ragadni, amit csak úgy lehetne leírni, mint tipikus meg átlagos. Amolyan  szokványos M/L-es alma vagy körte formával, szóval vagy a pocin van egy kis felesleg, vagy combon/seggen. Ettől eltekintve persze lehet, hogy atomjó nők, bomba alakkal, kisugárzással, de ők azok akik szinte mindig fogyni akarnak még 3-5 kilót, (Már az elején megsúgom, hogy én is pont ugyanilyen vagyok) vagyis a legtöbb esetben, mert sajna-bajna azért még mindig az S-es méret van túlhypeolva.

Ők azok, akik azzal a tudattal élik az életüket, hogy "tökéletes alakom lenne ha...", ami a létező legrosszabb gondolat a világon. Nyilván a rengeteg edzés aranyat ér, és ha életmódot is vált az ember, akik az eredmények szépen és hosszú távon fennmaradnak. De lányok! Most valljuk be őszintén: ki az aki soha nem gyengült még el egész életében? Szerintem ilyenből csak nagyon kevés akad. A testalkat hosszú távon igenis meg fogja azt határozni azt, hogy ki milyen eredményeket érhet el a testét illetően. S ha egy testalkat a középméretben stabilizálódott, akkor fejleszteni ugyan nagyon klasszul lehet, de kötve hiszen, hogy hosszú távon tarthatóvá válhat egy 48 kilós XS-es méret. Ez van.
Mindazonáltal kijelenthető, hogy nemcsak mások csesztetik az averageket a tökéletes alak lehetőségével, hanem ők is saját magukat. Talán nem lehet ezáltal az sem meglepő, hogy a legtöbb bulímiás a normális BMI testömegindexszel rendelkező lányok közül kerül ki, azaz a testsúly normális és úgy szokták őket leírni, hogy "csinos, de azért van mit fogni rajta".  Egy nőnek viszont ez a mondat nagyjából olyan, mintha csípőből lekövérezték volna. Legalábbis ha rossz passzban van, akkor biztosan.

Mindenesetre a nők megnyugtatására legyen mondva, hogy a férfiak valóban komolyan gondolják a fenti mondatot, ugyanis a vonzerő szemszögéből azok a nők indulnak a férfiak szemében előnyösebb starthelyzetből, akik egészségesnek és arányosnak tekinthetők. Az arányosság fényében pedig a kilók meglehetősen eltörpülnek. Ha a hölgy ugyanis olyan alakkal rendelkezik, ami egy homokórára hajaz akkor nincs az a férfi, aki ne azt választaná bármi mással szemben. Egyszerűen így vannak kódolva. Szóval lányok nem kell elcsüggedni, ha nem áldott meg titeket modellalkattal a természet! A legszexibb nőket sem: gondoljatok csak Marilyn Monroera, aki a maga 165 centijével és 55-60 kilójáva térdre kényszerítette a fél világot. Pontosabban a fél világ felét...a férfi felét.
Tetszett, ajánlom!

4 megjegyzés:

 1. Amindenit! Ez az oldal, ez a bejegyzés..ezek a megoldások! Hát komolyan egy kis mini magazint vezetetsz,gratulálok nagyon:) Itthon az ilyen egyedülálló;) Amúgy mennyi ideig tart egy ilyen bejegyzés elkészítése?

  ÜDv,
  Anikó (23, Budapest)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, örülök, hogy tetszik. Mindig agyalok,hogy min lehetne újítani és ha valami már nem tetszik akkor kitalálok valamit. Nem mondom, hogy nem vesz el sok időt, főleg a képek megszerkesztése, de mindez engem nagyon kikapcsol. Nem nagyon tudok korán lefeküdni ezért főleg ha este eszembe jut valami akkor megvalósítom. Általában mindig a téma születik meg és úgy készítem hozzá a képeket...de azért van úgy, hogy eszembe jut egy illusztráció és ahhoz írok valamit:D

   Törlés
 2. Toffifeet falatozva pizsamaban szuper ilyen bejegyzest olvasni, jo lett! :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon tetszik! én is M vagyok, mindenhol van egy kis plusz.... és azt vettem észre, hogy mióta újra egyedül, és sokkal nyitottabban, igenis sokan vevőek rám, még a pluszokkal együtt is.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...