2013. február 3., vasárnap

5 öreg hiba (2. rész)

Az első rész

Az évek során sok bölcs és mély dologra jöttem már rá. Sokféle szabályt állítottam már fel arra vonatkozóan, hogy az élet dolgait, hogyan KELLENE értelmes módon véghez vinni. Ám nem telik el olyan év, amikor ne konstatálnám újra: legdurvábban a női nem képviselői tudják magukat brutál módon szénné égetni. Főleg egy srác miatt. 

Én mondom, amint előkerülnek az 180+KB koordináták (180 cm felett, kék szem,barna haj, persze ez egyénenként változó lehet) a nők agyának 80%-a elszublimál és hiába a 130-as IQ legtöbbünk visszasüllyed egy tüzelő macska ösztönszintjére. De még mielőtt elkezdene bárki is fennhangon tiltakozni, hogy "Én bizony nem!", akkor gyorsan reagálok is erre: hát dehogynem. De ha valóban nem égeted magad,hát anyukám jó neked! Ám ha mégis belesétáltál már a következő csapdák valamelyikébe, akkor már az elején megmondom Neked: a cikiség személyiségfejlesztő. Megjegyzés!
Ez nem kritika.Bármilyen egyezés az igaz valósággal csak a véletlen műve lehet. Az cikket nem E/1ben fogom írni. Ezért előre is elnézést kérek. Ha valakit sértenek a soron következő dolgok, sorry!

1. A kiszemelt barátja
A helyes gyereknek vannak barátai ez tényszerű, legtöbb esetben 2 lehetőség van. 1. A helyes srácnak helyes barátai vannak, akik habár megütik a fuckable szintet, de mégsem az igaziak. 2. A helyes gyereknek a barátai a futottak még kategóriába tartoznak. 

Hozzávalók: egy bizonytalan nő, és néhány tequila (opcionális).
Szituáció :   Mielőtt azt gondolnád, hogy a srác haverjai nem vágják, hogy te ki vagy, és milyen ürügy miatt koslatsz a Srác iránt, akkor bizony nagyot tévedsz. Ha a Srác is komolyan gondolja veled a továbbiakban, akkor bizony ki van adva nekik Stop-parancs: nem fognak rád nyomulni, és borzasztó károkat okozhatsz, ha te ezt mégis megpróbálod. Ha viszont nem számít a szerény személyed tabunak és mégis egy bekábult pillanatodban ráfanyalodsz a haverra, akkor bizony elb*asztad aranyom.

2. A Facebook
Most nem azt mondom, hogy ne bámuld az adatlapját, mert ezt szinte lehetetlen betartani. Megváltozott agyi állapotban lefogadom, hogy azzal kelsz, azzal fekszel, hogy lecsekkolod a képeit, a státuszát, a volt nőit, a haverjait meg mindent. A ciki az, amikor azért nézed a státuszt, hogy mindenképpen megjelenhess az adott helyen, ahol ő éppen tartózkodik. Te mindvégig azt hiszed, hogy ő ezt nem fogja levágni. Dehogynem. Összenéz majd a haverjaival és majd azt mondja nekik: na , már megint itt van ez a csaj...
Ennél már csak az a gázabb, amikor látványosan átmész a soron következő szórakozóhelyre (ahová ő is), hogy biztosan ne veszítsd szem elől. Ja, és kapcsold ki a auto-lájkot!3. A rohadék telefon
Én mindenképpen szorgalmaznék valami okos alkalmazást, okos telefonokra, okos lányoknak, akik hülyét akarnak csinálni magukkal. Sem az exnek, sem a kiszemeltnek nem érdemes éjszaka részégen össze-vissza telefonálni, szerelmet vallani, vagy bármi dolgot közölni vele. Jó ég, ez akkora marhaság, hogy ennél nagyobbat gondolni sem lehetne! Mit fog gondolni majd szerinted? Ja tudom..ezt: "ez a lány olyan kétségbeesett és durván akar engem. Minek akkor hajtani rá? Reggel majd felhívom, este meg  megb*szom"

4. Féltékenység kreálás
Ezzel kicsit visszakanyarodhatunk az első ponthoz, a Srác haverjához. De ennél tovább is mehetünk. Ha ott van a kiszemelt Srác, aki előtt valami jött-ment gyerekkel kompromittálod magad szerinted mit fog gondolni? Semmit...mert éppen hülyére fogja röhögni magát.


5. Az ex-téma
Éppen a célegyenesben vagy már lassan-lassan, és akkor abban a pillanatban egy végzetes csapást mérsz kiszemelted önérzetére: elkezdesz arról dumálni, hogy előtte milyen pasijaid voltak, hánnyal, mennyivel, hogyan és mit követtél el, tök mindegy mennyi idő alatt. Az ex témát hagyd a francba! Sőt, ha kérdezi akkor is inkább szerényen csendben válaszolj a kérdésre. Volt, elmúlt és kész. Azt meg véletlenül se kezd el emlegetni, hogy bizony az exnek akkooooraaaaa volt a.... (hát szerintem be tudod fejezni). S ha szerinted ez abszurd, nem történhet meg. Akkor elmondom, legutóbb pont erről meséltek nekem. Ne legyél ribanc.

De a legfontosabb!
Ha kellesz egy gyereknek odajön, felszed, kéreted magad egy kicsit, hogy ne legyen olyan sima ügy, de aztán mennek a dolgok a maguk módján. Ha ez nem így történik kár a gőzért, kár agyalni. Ha nem jön oda, nem szed fel , vagy hülyegyerek módjára viselkedik akkor bizony inkább fuck this shit és emelt fővel állj tovább. Az ember lánya sajnálja a hülyéket...járni viszont nem kell velük.


4 megjegyzés:

 1. Szia,
  én egy 23 éves fiú vagyok, és kb te vagy az egyetlen olyan női blogger akinek olyan cikkei is vannak, amik a fiúk számára is viccesek. A Parti állatok c. írásod fenomenális volt. Ez meg? ANNYIRA IGAZ!

  VálaszTörlés
 2. Egyetértek abban, amit írtál:"Ha nem jön oda, nem szed fel , vagy hülyegyerek módjára viselkedik akkor bizony inkább fuck this shit és emelt fővel állj tovább. Az ember lánya sajnálja a hülyéket...járni viszont nem kell velük."
  S azt nem értem, hogy ezt szinte minden lány tudja, akkor mégis miért koslatnak az ilyen férfiak után?
  Arra jöttem rá, hogy talán az egyik oka az lehet, hogy a lányokban is megmozdul az, ami a fiúkban. Lehet azért nem jön ide a srác, mert rossz a sminkem, idétlenül nevetek stb., ergo küzdeni kell még érte. Csak szerintem ezzel az a baj, hogy míg mi tudatosan vagyunk tartózkodók,sőt,nekünk kötelező várakoztatni a másik felet, addig a fiúknak nincs ilyen "kikötés" és tudják, hogy az első lépést nekik kell megtenni.
  Lehet, hogy ez a "férfias gondolkodás" (tehát a nőért küzdeni kell, ergo, fordítva is igaz) okozza sok nőnek a felesleges fájdalmat.

  Ui: Én sem vetem meg az ilyen lányokat, hiszen kár lenne azt állítani, hogy nem volt ilyen jellegű problémám.:)

  VálaszTörlés
 3. Csak annyit a tüzelő macskáról, hogy amikor elolvastam azt, hogy 180+KB, háááát nehéz volt továbbolvasni :D

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...