2012. december 31., hétfő

2012-es Nyami-lista

Elnézve eddigi bejegyzéseimet, hiánypótlónak éreztem, hogy így az év utolsó napján készítsek egy 2012-es Nyami-listát. Ez persze nem muffin receptekről fog szólni, mivelhogy nem igazán mesterségem a sütés-főzés. Nem bizony, ám annál jobb esztétikai érzékkel rendelkezem már ami a hím nemű celebritásokat illeti (persze, más területen is, de azt ne firtassuk). Ízlésemet tekintve két kardinális külső tulajdonság vezérli a gusztált pasik terén: a barna haj, és a kék szem. Ennek nem tudom,hogy van-e különösebb oka, de ha van, akkor annak bizonyára köze van Pierce Brosnanhez. 

Az volt ugyanis, hogy amíg '90es években a többi tejfelesszájú bakfis Leonadroról ragaszgatta ki a nyálas posztereket a falára, én addig már régen a James Bond filmekre kommandóztam a videó előtt. Mostanra természetesen egész relikvia-gyűjteményem van '95-től kezdődően (előtte ugyanis Roger Moore meg a többiek nem nagyon hoztak lázba, és sajnos Daniel Craig sem tölti be ezt a hatalmas tátongó űrt, amit Brosnan hagyott maga után. Szip-szip) 

Természetesen ízlésem azóta sokat változott a mainstream irányába, és kénytelen voltam magamhoz korban jobban illő pasikat választani. Na,de álmodozni még csak lehet...nem?

10. Jensen Ackles

Szerelem kezdete: Supernatural

9. Hugh Jackman

 Szerelem kezdete: X-Men

8.  Ewan McGregor

Szerelem kezdete: Trainspotting


7.  Charlie Hunnam

Szerelem kezdete: Sons of Anarchy 

6.Jack Huston

Szerelem kezdete: Boardwalk Empire

5. Michael Pitt

Szerelem kezdete: Dreamers

4. Chris Hemsworth

Szerelem kezdete: The Avengers

3. Pierce Brosnan

Szerelem kezdete: Golden Eye

2. Henry Cavill

Szerelem kezdete: The Tudors

1. Michael Fassbender

Szerelem kezdete: Inglourius Basterds

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...