2012. november 5., hétfő

PLL stílus tutorial

Tagadni sem érdemes: mindenki lány néha megnéz egy-egy csajos sorozatot. Ez valahogyan hozzátartozik a női természethez. Persze ilyenkor nem az Esmeraldára, vagy a Paula és Paulinára gondolok (bár valljuk be, Paula elég badass volt a maga idejében), hanem egy jó kis Szex és New York délutánra, néhány rész The Hills-re, vagy az újabbak közül a Pretty Little Liars-ra.

Eleinte nagyon bizalmatlan voltam ezzel a sorozattal kapcsolatban. Gondoltam ilyen címmel csak valami mézes-mázos eye candy dologról lehet szó. Eye candy valóban, de legalább izgalmas, pörgős, és nagyon szexi...és miben a legjobb? A ruhákban. 

4 csaj, négy különböző stílus.

Aria

Aria a sorozat aktuális vagány csaja. Stílusa bohém, és nagyon laza. A magyar lányok többsége szerintem nagyon hordhatónak és klassznak gondolhatja az összeállításait.Spencer

 

 Spencer a nagy kedvencem. Durván melómániás, és többnyire elviselhetetlenül okoskodó stílusa van. De amit akar, megszerez. Stílusát némi férfias vonal, és nagyfokú elegancia jellemzi. A gardróbját, úgy ahogy van, elfogadnám.
Emily

 

Emily stílusát nagyon gyakran látom viszont a középsulis lányokon. Converse tornacipő, sportosabb táskák, és farmer. Tőlem sajnos-nem sajnos, nagyon távol állt mindig ez a stílus, de alapvetően úgy gondolom ez valóban egy kényelmes viselet.Hanna

Hanna stílusa igazán elbűvölő. Nőies, és elegáns, egyáltalán nem hétköznapi. A magassarkú szinte állandóan kelléke öltözékének. Az ilyen stílusú lányoknak minden elismerésem, mert nagyon szeretem a szép cipőket, de sajnos van úgy, hogy reggel platform cipőben kezdem a napot, de este már a lépcsőházban leveszem,miközben hazafelé tartok. 


Hozzád melyikük stílusa áll a legközelebb?1 megjegyzés:

  1. Személyiségre csak Emily áll tőlem távol, a másik három lányt nagyon szeretem, választani sem tudnék köztük. Viszont én is leginkább Spencer ruhatárát fogadnám el.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...