2012. november 28., szerda

Parti állatok

Tudniillik párti enimöl lettem. Az egyik este történt, amikor elmentünk egy sört meginni egy -a territóriumunktól messzebb eső- hangulatos szeszipari egységbe. Semmi komoly, szokásos este, szokásos arcokkal, farmerben és pólóban. Ez a kombó azt hiszem mindig, hogy visszatartó erő, merhát miért is mennék bulizni, ha nem vagyok száz százalékban pattent, és kinyalva, mint aki lakodalomba megy. Csöndes este lesz ez is.
Nem volt az. Diszkózni voltam, de mielőtt leszűrném a mérföldes igazságokat elmondanám, hogy semmilyen szórakozóhelyi kasztba tartozó egyént sem akarok megsérteni. 

Az alterosok
Rohadt nagy sálban, és fülbevalóban verik be a sört, és/vagy a boroskólát. Olykor eljátsszák azt is, hogy értenek a borokhoz, avagy szeretik a jó borokat, de igazából a Koccintóson, meg az Édes Élményen kívül csak a Sió szőlőlevelet ismerik meg igazán, nem mintha bármelyiknek is köze lenne a bor fogalmához.A kocsmatündérek
Ezek azok a csajok, akik indokolatlanul kiöltöznek még a Golf Presszóba is. Állítják, hogy nem szeretik a picsákat, meg a tüc-tüc zenét, de amint lehetőségük van felpattannak az első hosszúkás rúdnak leképezhető fémeszközre, és Demi Moorenak képzelik magukat, persze a gondolatmenet rossz. Ők vodkanarit isznak. 

A rockerek
Ők nagyokos módjára úgy gondolják, hogy csakis az ő igazi létjogosultságuk, hogy kocsmázni járjanak. Rajtuk kívül mindenki suttyó, és pózer majom -gondolják. S, hogy árasszák az életérzést csak sört isznak, és a múlton nyavalyognak, amikor még a Tankcsapda nem volt egy divatzenekar, és egy basszusgitárral még fel lehetett szedni bármilyen jónőt. Fail, de persze az előbbi kocsmatündér-kategória képviselői még mindig hamar jelentkeznek náluk, hogy felhangolják a gitárukat. Hú, de vicces voltam most...

A gótok
Haggggggyjuk mááár....

Hipsterek
A hipsterek pont ugyanolyanok, mint az alterosok, csak dollár papa több zsebpénzt ad ruhákra, meg drága mütyürökre. Pont emiatt úgy gondolják a világ minden szarságához jobban értenek bárkinél, ez pedig azt eredményezi, hogy megállás nélkül okoskodnak, és pofáznak bele mindenbe. Bárhol is járnak nyomogatják a droidos telefonjukat, hogy az összes Facebook barátjuk értesüljön róla, hogy mennyivel kockábbak, mint egy normális ember. Kevert szarokat isznak, mindegy mit, csak ne legyen tisztán, mert egy dupla vodkától már leesne a RayBan szemüveg a fejükről.A külvárosiak
Már direkt nem írom, hogy prolik, vagy parasztok, hogy senkit ne sértsek meg. Na, a külvárosiak csak néhanapján merészkednek elő Mordorból. Arról lehet megismerni őket, hogy apu régi verdájával nyomulnak, és felváltva bömböltetik Bunyós Pityut és Bárányt (no offense Ati). Azt hiszik, hogy ők az igazi Janik, pedig mindenki hülyének nézi őket. Velük azok a kocsmatündérek párosodnak szívesen, akik szintén külvárosiak. A külvárosiak csak Redbull-t isznak, mert azt hiszik, hogy ezzel olyannak fognak tűnni, akiknek van lóvéjuk...vagy pálinkát, mert azt ismerik.


A picsák
Ezek csak olyan buliba mennek, ahová van beugró. Általában a szokásosnál több szabadon hagyott bőrfelülettel rendelkeznek, ami főleg a csöcseik területén kulminálódik. Ők akár egy napot is képesek készülni egy-egy bulira, elmennek szoliba, pedire-manira, hogy megpróbáljanak aznap este egy újabb tökkel ütött balfaszt hülyére venni, és szárazra szívni a pénztárcája tartalmát. Így tehát ők azt iszik, amire meghívják őket.

A szépfiúk
Róluk nem lehet eldönteni, hogy a lányokat szeretik-e vagy sem.V-nyakú pólójukból kivillan a tökéletesen szőrtelenített mellkasuk, és olyan szoros gatyákat hordanak, hogy kizártak tartom, hogy oda beférjen bármilyen mogyoró. Ez a fajta is annyit készülődik az estére, mint az előbbi kasztba tartozó csaj, de lehet, hogy valamennyivel többet is. Jellemzően lenullázódik az este végére, mivel a pénztárcájával igyekszik ellensúlyozni, hogy annyi esze van, mint egy tenyészbikának. 


Minden kaszt legjelesebb képviselői pedig a kocsmázás/ pártizás után a McDonaldsba gyűlnek össze és kétpofára tolják be a sajtburgert. Aki nem hiszi csak menjen el egy buli napon a mekibe, tökéletes szociográfiai körképet kaphat!

Megjegyzés!
Ez egy paródia, úgyhogy nem kell elkezdeni nyűszíteni rögtön.
Szólj, ha kihagytam valakiket a sorból!

1 megjegyzés:

  1. Hmmm.a "jofej baratok" kimaradtak... Tudod,akiket lehet,hogy mar lattal egyszer, de ha nem, az sem baj,mert akkor odamegy, hogy megismerjen. Aztan a hatalmas baratsagra valo tekintettel megkerdezik, hogy nem hivnad-e meg valamire...?... Ha nem, akkor egy szal cigi is jo, vagy ha szimplan ihat a sorodbol. :-)
    Amugy jo cikk volt, tetszett, jot szorakoztam!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...