2012. november 3., szombat

Fémallergia

Félreértés ne essék, imádom a szegecseket! De egyszerűen hülyét kapok azoktól az idétlen libáktól, akik egész életükben a divatot majmolják. Totál idiótaság! "Szegecs a divat? Oké, vegyük meg, hogy trendi legyek. A szőrme a divat? Oké, vegyük meg, mindegy, hogy úgy nézek ki benne,mint egy szőrgolyó. A miniszoknya a menő? Rendben hordjunk rövidet mínusz 30 fokban is, had lássa mindenki, milyen csaj vagyok"

A stílustalan emberek totál kiakasztanak, annyira birkák, hogy rajzolni se lehetne tőlük nagyobbat. "Öltözzünk fel tetőtől talpig márkásan? Oké, mutassuk meg mennyire pattent vagyok!" 
Te jó ég emberek! A divat nem erről szól! Nézzen már körül mindenki maga körül egy kicsit! A divatikonok nem azért lettek divatikonok, mert mentek a többi ember után, hanem mert megpróbáltak egy másik utat keresni!

Nincs pénzed márkás ruhára? És akkor mi van?! Semmi! Megveszed a turiban, vagy megveszed outlet áron, de a végeredmény lehet ugyanaz, vagy még eredetibb lesz. A ruha anyaga a lényeg nem a címkéje. Öltözködni tanuljanak meg a lányok, nem platform cipőben tipegni a többi agyatlan droid mögött.

Na akkor vissza a szegecsekhez

A szegecset a ruhákra egyértelműen a punk/rock korszak kezdte kitermelni a '70es évektől. Kőkemény arcok voltak, akik nem akartak beállni a sorba. Lázadók voltak, és bizonyos értelemben forradalmárok is. Persze a lázadók nagy tragédiája az, hogy a mai világban egyszerűen még lázadni sem lehet rendesen, mert szinte azonnal divatot csinálnak a különcökből. Nehezen lehet egyedinek lenni, mert a tömegtermelés gondoskodik arról, hogy mindenből pénzt lehessen csinálni.

Szóval most tartunk ott, hogy szegecses cuccokat hordanak a tündi-bündi mamakedvencek is, akiknek fingjuk sincs arról, hogy ki is az az Iggy Pop...persze azért nincs, mert még az LMFAO nem dolgozta fel (és már nem is fogja, haha)  egyetlen számát sem.Oké, ribik! Csináljátok csak,de az iramot nem ti fogjátok didkálni.

A divat művészet. A művészet a különcöké. Ennyi.
És még valami! Akik nincsenek tisztában a fenti tényekkel, akkor azoknak szolgáljon szellemi táplálékul a Mester leismertebb száma, s kísérjék azt Hollywood legnagyobb klasszikusai.


Most szólj hozzá, haver!

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...