2012. október 20., szombat

Palvin Barbara gyönyörű

Egészen biztos, hogy a magyar nőknél nincs szebb a világon, de hát ez csak természetes. Palvin Barbara meghódította már a Victoria's Secret kifutóit is: 19 éves és gyönyörű.

Egy dolog viszont nagyon hervasztó: a kritikus, irigy emberek. Egy külföldi honlapon böngésztem, és a képei kapcsán olyan kommenteket olvastam, hogy leesett az állam. A legtöbb ilyen "kedvenc" azt feszegeti, hogy Barbi szép,szép, de egy Victoria's Secret modellhez képest kicsit "vaskos", sőt valaki azt állította, hogy ő a márka modelljei között a "plus size girl". Ilyesmit olvasni egészen elképesztő. Feltenném a kérdést, hogy "emberek, ti nem néztek tükörbe? Rajtatok minden tökéletes?" Borzasztóan képmutató dolog mindenféle fórumon tiltakozni, hogy mennyire egészségtelen 40 kilós, kórosan sovány BMI-tartományba eső lányokat mutogatni, aztán ha jön valaki, aki úgy néz, mint egy nő, lekövérezni. 

Persze, aki "borítóra" teszi a testét, az arcát, vagy bármijét , az számoljon vele, hogy az emberek kritizálni fogják, de azért az mégiscsak nonszensz, hogy a legtöbben erre egyenesen feljogosítva érzik magukat. Helló Lányok! A szépség, meg a stílus nem a centikben, a kilókban keresendő!Nőjön már fel, aki nem így gondolja!

Ti mit szóltok ehhez?


Nyomj egy "Like"-ot, ha tetszett:

4 megjegyzés:

 1. Teljesen egyetértek veled. Megnézném én is a kritizáló embereket, hogy néznek ki. Bár el tudom képzelni...
  Barbara valóban gyönyörű, pont tökéletes az alakja is.

  VálaszTörlés
 2. Te elégedett vagy alkatoddal, meg a külsőddel? Gyönyörű vagy, de ez a karakteres száj,meg arc, nem csúfoltak gyerek korodban? Egy csomó mindenki ezt mondja, akinek ilyen szája van:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. LOL, na igen...
   Hát vaskos hazugság lenne részemről, ha azt mondanám, hogy abszolút elégedett vagyok magammal, és minden percben klasszul érzem magam. Inkább megpróbálok úgy öltöködni, hogy jól mutassak. Nem tartom egyébként magam különösebben csinosnak.
   Ami meg a számat illeti, nekem azt mondták mindig hogy csupaszcsiga szám van:D Aztán láttam Angelina Jolie-t a Giában, és rögtön nem zavart soha többet.

   Törlés
 3. Barbi gyönyörű, és egyáltalán nem plus size szerintem. A trollok már csak ilyenek, gondolom csupa elhízott és stílustalan emberről van szó, aki az interneten meri csak köszörülni a nyelvét, mert a való életben kiröhögnék őket ^^

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...