2012. október 13., szombat

Lana Del Rey stílus tutorial

Lizzy Grant a.k.a Lana Del Rey nem kispályás. Ismeri azokat a szabályokat, amitől híressé válthat valaki. Eredeti és ellentmondásos. Régi és újszerű. Mindezt egyszerre. Nem könnyű feladat,de bárhogyan is nézzük, igencsak bőven aratja a babérokat. Sőt, mondjuk ki- a csapból is Lana Del Rey folyik. Vajon miért?

Micsoda furcsaság ez: az auto-tune és a gépzene popkultúrájában van egy csaj, aki totál old school dalokat, melankolikus, rezignált mély hangon ad elő. Mi pedig döglünk érte, pedig pörögni nem lehet rá (szexelni persze igen, de ez azért nem egy nyilvános műfaj...még). Lehet, hogy mind egy elveszett romantikus nemzedék képviselői vagyunk? Lehet, és biztosan még sokan vannak így ezen a világon. Na, meg az sem egy utolsó szempont, hogy Lana bébi igencsak pöpec kis nő, valóban nem hétköznapi stílussal. 


Ráadásul a kisasszony nem túlzottan szégyenlős. Cicimutogatós sorozata a GQ magazinban (mely Lanát a világ legszexibb nőjének választotta 2012-ben), sokaknál kiverte a biztosítékot. A legjobb az egészben mégis az, hogy Lana villantsa meg frivolan akármelyik testrészét, mégis megmarad egyfajta elegáns imázsnál. Más szóval: Lana annak a női típusnak megtestesítője, aki péntekenként az asztalon táncol, hétfőn viszont teljesen decensen tér vissza a hétköznapokba. Mindezt persze hitelesen viszi véghez.Lana sminkelési praktikái nem túl nehezen kivitelezhetőek. Megmaradt a jól ismert pin-up és a '60as évek stílusa között. Ennek az alapvető ismérvei a vörös rúzs és a erőteljes tusvonal. Nagyon kíváncsi lennék viszont arra, hogy a védjegyévé vált dús ajkai vajon nem voltak-e valamikor némi kollagénnel turbósítva. De komolyan! Nagyon fura szája van!A hölgy gyönyörű hajzuhataga külön rajongói oldalt érdemelne. Jellemzően vagy laza hullámokban csodálhatjuk meg az énekesnő haját, vagy az említett '60as évek tupíros kivitelezésében. Hajhosszát is gyakorta változtatja a hosszúról a még hosszabbra. De ezzel nincs is semmi baj, mert  jól áll neki mindez.
Lana extravaganciája valahol a részletekben keresendő. Hatalmas, hosszúra manikűrözött műkörmeivel akár gyilkolni is lehetne,de jelentős súllyal bírhatnak azok az ékszerek is, amiket egyszerre szokott magán viselni. A karika fülbevaló pedig szinte elmaradhatatlan kelléke.Valljuk be, Lana hercegnő nagy sikere némileg annak is köszönhető, hogy nagyon jó videókat csinál. Csodás művészi munkák, szexi pasikkal, és gyönyörű ruhákkal. Ha a Born To Die virágkoronáját szeretnétek elkészíteni, csak kattintsatok egy régebbi cikkemre: ide. ...azért jó érzés látni, hogy Lana a hétköznapokban azért mégsem egy felhőn lebeg teátrálisan. Sőt, szinte soha nem visel magassarkút! Igazi idol, igazi!

Írd meg véleményedet!

2 megjegyzés:

  1. Én is nemrég csináltam róla egy inspirációs posztot. A zenéjét, a stílusát, a haját és a sminkjeit imádom! :)

    VálaszTörlés
  2. wow nem is láttam, hogy vezetsz blogot! ennyire értek még ehhez a google dolgokhoz (most kattintottam rá a nevedre):D Méghozzá nem is akármilyet ,nagyon tetszik! Látom te is rákattantál a Dark Paradise-ra Lanától...én egy napig a Burning Desire-t hallgattam! A blognak FB oldalad van?

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...