2012. október 1., hétfő

#Fashionfave: Partikirálynők

Legyenek manapság akármilyen piperkőc férfiak is a világon, azért valljuk be, az órákon át tartó készülődés mégiscsak a női nem sajátja. Elég egy péntek esti buli, ahol esetleg feltűnhet egy ismerős KVF (Kifejezetten Vonzó Férfi), és máris hajlamosak vagyunk a gardróbszekrényt atomjaira szedni, minden ruhát felpróbálni, majd megállapítani: egyetlen normális göncünk sincs. Hajról, meg sminkről pedig már ne is beszéljünk, hiszen – hogyhogy nem – pont ekkor nem sikerül a már azelőtt ezerszer elkészített álomfrizura, és pont ekkor kenődik el tusvonal. Csak semmi pánik! Most adunk néhány használható before party –tippet.


Minden a fejben dől el

Lehet, elsőre furán hangzik, de ahhoz, hogy igazán szép legyél, szépnek is kell érezned magad. Hiába egy csodás koktélruha, egy tökéletesen elkészített parti smink, ha nincs természetesség, és némi önbizalom, akkor az estéd jelentős része azzal fog telni, hogy a szoknyád szegélyét lefelé húzogatod, és a piperetükörben nézegeted, nincs-e rúzs a fogaidon.  Tovább...

Várom véleményeiteket/ észrevételeiteket!
A Fashionfave oldalán lájkold, ha tetszett!:)

1 megjegyzés:

  1. Tény, hogy remekül írsz. Sőt, szerintem azok közül a blogok közül,amit mostanában olvasok,szerintem te vagy a legjobb író. Örülök anna,hogy építesz is erre.

    Jó lenne, ha írnál végre magadról egy bemutatkozót.Biztos vagyok benne,hogy nem most kezdted az írást.

    Ami a cikket illeti. Örülök, hogy poénra vetted a dolgot. Azért utolálok női magazinokat olavsni,mert abszolút bugyuta témákat is halálosan komolyan vesznek.Legalább így szórakoztató.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...