2012. szeptember 3., hétfő

Nyár végi szép pillanatok

A kikapcsolódáshoz mindenkinek joga van, akárcsak a kikapcsolódás módjának megválasztásához. Várost nézni, wellnesezni, vásárolgatni, moziba járni, túrázgatni külön-külön remek dolgok, de csak akkor, ha igazodnak a hangulathoz. A barátaim, és az én hangulatom a nyár végére mindig valami nyugodtabb szórakozási lehetőség irányába mozdul el. Számomra ezt mindig a természet jelenti. Se telefon, se internet, se emberek, se éttermek, csak a szabadság. Hogy azt tehetünk, amit akarunk. Ez felbecsülhetetlen.


Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyik kedves barátnőm vendégül tudott látni minket családja komlóskai hegyi házában. És mit tehet néhány régi barát egy ilyen alkalommal? Mindent, amit szeretne tenni. Nincs kalóriaszámlálás, e-mailezés, sem pizza házhozszállítás ,de mégis tökélyre járatjuk a nyár végi eseményeket.


Furcsaságok, furcsa emberek persze a világ minden eldugott részén vannak. Nem is baj, mert legalább mindig van miről sztorizgatni egy-egy beszélgetős estén, vagy sütés-főzésnél. S ami az ételek illeti kreativitásunk, és jó étvágyunk párját ritkítja. 


Idén azt hiszem a legnagyobb cukisággal az állatsimogatóban találkoztunk. Bambi, az öt hónapos elárvult őzike a legaranyosabb volt az összes kis pihe-puha állat közül.


Persze a Tokaji bor mindig állandó vendége a csapatunknak. Párja nincs a világon, ahogyan a Zemplén csöndjének sem. Igazán imádtam.


Ti szeretitek az eldugott hegyi falvakat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...