2012. szeptember 5., szerda

Másik generáció

Na mi tehet még vonzóbbá két amúgy is népszerű fiatal színészt? Naná, hogy egy idősebb nő. Persze nem akármilyen nő! A Harper's Bazaar  és GQ két nagyon hasonló koncepciójú fotósorozattal állt elő , nem olyan régen. Adott két híres zseniális fotográfus, két gyönyörű szexi modell a 90-es évek palettájáról, és persze Ed Westwick és Joseph Gordon-Levitt. Lássuk ki játssza jobban a fiatal Playboy szerepét!


Ed Westwick & Helena Christensen

Westwick ha egész életében hunyorogva nézne , és az orra alatt mormogna akkor sem unnánk meg Chuck Bass (25) szerepét. Bárhogyan is, de ez egy nagyon ütős karakterszerep az ő életében, amit fiatal lányok ezrei imádnak. Hogy ő -e a tökéletes pasi? Nem hinném , de igen megnyerő. Ez biztos. Partnere Helena Christensen (43) a divatkedvelőknek a 90-es évek minden 2. plakátjáról lehet ismerős, a zenerajongóknak pedig a Chris Isaak-féle Wicked Game homokban fetrengős videóklipjéből. Ezt a klipet mellesleg az MTV minden idők legszexibb videójának választotta. Az ütős párosítást pedig a zseniális Terry Richardson fotográfus emelte igazán érzéki magaslatokba. (Terry Richardson  némileg botrányos porté- és divatfotóiról ismerhetjük. Mihalik Enikő magyar modellt például többször fotózta már kendőzetlenül ,mint bárki más)
Joseph Gordon-Levitt & Claudia Schiffer

Joseph Gordon-Levitt nem utazik sorozatban. Ő nagyban gondolkodik. Egészen annyira, hogy már Golden Globe-díjra is jelölték. Az Eredet, The Dark Knight Rises , az 500 nap nyár olyan filmjei voltak, amik miatt kirobbantani sem lehetne az A-listás sztárok  közül. Sőt, ahogyan öregszik, egyre jobban hasonlít Heath Ledgerre, ami nyilván a hölgy rajongók számának növekedése szempontjából nem egy lényegtelen dolog. A fotókon partnere Claudia Schiffer, aki pedig minden kétséget kizáróan egy ikon. Három gyermek után is csodásan fest, és a mai napig is a modellszakmában maga mögé utasítja a fiatal trónkövetelőket. Érdekesség, hogy Claudiáról az első képeket Ellen Von Unwerth készítette, ahogyan ezt Harper's Bazaar fotóösszeállítást is. A fotóslegendák sorában őt tartják a finom,nőies erotika legklasszisabb bemutatójának. Hármójuk munkájából valami nagyszerű dolog sült ki, aminek az eredménye igazán szemet gyönyörködtető.
Na, szerintetek ki a jobb?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...