2012. augusztus 23., csütörtök

Wannabe : rock legend

Megőrülnék , ha egyetlen dolgot kellene követni. Ha ugyanúgy néznék ki évekig, ha nem öltözködhetnék úgy ,ahogy szeretnék -pusztán ,mert egyszer valaki egy címkét a nyakamba akasztott -vagy ha a sajátomba akasztottam volna. 
Jelenleg a gondolataim koptatott/ kopott zenekaros pólok, szegecsek és némi hidrogén-peroxid körül forognak. Ez a nyár hozadéka lehet: fesztiválok, lazulások olyan helyeken, amiket még a térképen sem jeleznek, túlexponált fényképek. Maga a Mennyország, aminek kapujában Courtney Love énekli a Mono-t.


Ilyen pólókat legutóbb az e-bayről rendeltem, és nem bántam meg : az internetes vásárlás mindig beváltja a hozzá fűzött reményeket. De elhihetitek, ha tovább adnátok néhányan, mindenképpen keressetek meg. ;)


Alexander McQueen ruhája Charlize Theron Ravennája miatt jött be a képbe. Bár a Hófehér, és a Vadász nem számíthat Oscar-díjra, de a Colleen Atwood által tervezett jelmezek az elejétől a végéig lenyűgöztek. Fémes fényű hollótollak végzetesen gyönyörű magaslatokba emelték A Gonosz Királynőt. Oh, és az hosszú szőke haj...


...Marc Jacobs Daisyre kersztelt parfümjével maga lenne a tökély. Nem annyira erős, mint a Gucci -Flora amit most használok, de valóban olyan illata mint egy tündéri virágoskertnek, amiben filigrán lányok szaladgálnak lenge öltözéknek. Mint ahogyan a parfümreklámban is.

Ez a kívánságlista augusztusban.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...