2012. augusztus 5., vasárnap

Púderfelhő: Bea vendégcikke filmajánlóval fűszerezve

Csajos lelkizős rovatunk első vendégcikkét olvashatjátok a következőkben . A magyar szakos Bihari Bea az érzelmek nyári tengeréhez kalauzol titeket ,amolyan álmodozó stílusban. De ha már nyári szerelmi koktélról beszélünk, akkor a Bohemian Company had adja hozzá a cseresznyét : az illusztráció az 500 nap nyár c. filmből való, amivel a hősnő Summer Finn megformálta a mókásan melankolikus szerelem egyik örök hősnőjét. Olvassátok! Átadjuk Beának a szót....


Ha nyár, akkor forróság, miniszoknya, bulihegyek, fülledt esték. Flörtök, kalandok, szabadság...És persze az elmaradhatatlan fesztiválok, bulik, strandok, nyaralások. Szinte a lábaink előtt hever a lehetőség egy aprócska flörtölésre. Vagy épp egy nagyobbra.  Nincs is ezzel semmi baj, elvégre ez az egyetlen olyan évszak az évben, amikor akár az egész éjjelt is a szabad ég alatt tölthetjük anélkül, hogy lefagynánk. Az pedig már csak hab a tortán, ha nem egyedül tesszük ezt..

 A hullócsillagnézés, a csókok garmada, az esti séták, a naplemente nézés igencsak giccses és romantikus pillanat, mégis néha jó átélni ezeket a pillanatokat valakivel. Még akkor is, ha ez a valaki egy pár órája megismert pasas.
Bár mi nők képesek vagyunk már az első csók után a harangokat megkondítani a fejünkben, sajnos ki kell ábrándítanom minden naiv hölgyeményt.
Tapasztalt rókaként mondhatom, fölösleges ilyenkor szingliként nagyramenő terveket szövögetni. A nyár nem a komoly kapcsolatok időszaka, arra ott van a tél. Nyáron csókolózni, kalandozni, bulizni, napozni kell.
Természetesen ezt az elvet vallja a férfiak döntő többsége.

Hány olyan mondatot hallottam már, hogy "nyáron nem akarok komoly kapcsolatot"! Persze ezt az őszintébbektől. A többség a voltbarátnővel, a sok munkával, a nyaralással, vagy esetleg a távolsággal takarózott. Kimondatlanul is lejött: vagy komolytalan viszony, vagy semmi!
Természetesen nem szeretnék általánosítani, nyilván vannak olyan érzelmileg már-már elsivatagosodott férfiak, akik -nyár ide, vagy oda- már annyira szomjaznak egy hölgy ölelésére, hogy ezért bármit megadnának. Csak hogy ők a kivételek. Velük a hullócsillagnézés tényleg a romantikáról szól, ők a csókot tényleg komolyan gondolják.

A szabály viszont az, hogy nyáron semmibe sem szabad komolyan belemenni. Éppen csak addig, amíg nem fáj. :) Ezt a határt pedig mindenkinek magának kell meghúznia. Egyet azonban elárulhatok: ha kicsit elfeledjük a "nagyi mit tanított" szöveget, és egy picit kitoljuk a határokat, feledhetetlen és megismételhetetlen élményekben lehet részünk! És ki tudja... Talán egy komolytalannak tűnő viszonyból alakul ki valami igazán komoly...  

Szeretsz írni? Kedveled a csajos témákat?
Ha írnál nekünk egy szórakoztató, igényes cikket, ne habozz!
Küldd el a bohemiancompany@gmail.com címre!

1 megjegyzés:

  1. Remek írás. Én november óta vagyok egyedül, azóta valahogy mindig közbejött valami és nem is szerettem volna trendi módon "csajozni".
    Azt hiszem, ez a pár hónap annyi változást hozott az életemben, hogy kész vagyok megint egy komoly kapcsolatra és hiszek abban, hogy igenis alkalmas ilyesmire a nyár.. :)

    F/22

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...