2012. augusztus 8., szerda

2012 ősz: a ruhák

Az  haj és sminktrendekről már olvashattatok tőlünk, de mi más tehetné fel a i-re pontot ,mint az idei ősz legszuperebb ruhái? Lélegzetállító, gyönyörű darabokat vonultattak fel a kifutókon : fekete, arany ,vörös ...igazi, királynői színek Ha magabiztos vagy , és uralni akarod a hétköznapokat, akkor egész biztosan elnyerni majd tetszésedet a kis összeállításunk.

A gótikus sötét királynő

Ha a film annyira nem is, de Charlize Theron ( aki mellesleg tegnap volt 37 éves) alakítása, és ruhái abszolút lenyűgözőek voltak a Hófehér, és a vadász c. filmben. A tündérmesék sötét romantikája tért vissza 2012-ben a kifutókra is. Áttetsző anyagok, gyönyörű díszítés, a fekete újjászületik idén ősszel. 

A vörös királynő

A fekete mellett a másik örök drámai a szín a vörös. Viselőjére , ha akarja , ha nem , minden szempár azonnal rászegeződik. A kellemes selyem anyagok mellett a bársony is újra teret kap a legtrendibb matériák sorában. 

Az aranykor hercegnői

Elképesztő csillogás , és fényűzés volt látható a Gucci és a Dolce&Gabbana kifutóin 2012-ben. Barokkos ornamentika, csodálatos anyagok, az arany térhódítása megkérdőjelezhetetlen. 

Dress like a man!


Suit up! Új értelmet nyer Barney kedvenc mondata. Ha eddig féltél kipróbálni egy-egy férfiasabb ruhadarabot, most nyugodtan megteheted .

A katonás

A férfias vonal másik kedvencét láthatjuk :a military vonal egyfajta finomabb átgondolást. Persze ebben az esetben felejtsük el terepszínt, de a kétsoros aranyszínű gombolás , és a overknee csizmák annál inkább teret kapnak idén.

A peplum


A peplum a divatkedvelők szemfülesei számára nem feltétlenül újdonság. 1940-ben a Dior ház alkotta meg az első ilyen darabokat, az alkotók viszont a formát az 1800-as évek nagyasszonyainak ruháiból kölcsönözték. Eredeti -de talán mostani- hivatása is- ennek az érdekes ruhadarabnak az volt, hogy a női alakot a homokóra mintájára formázzák, ami abszolút nőies hatást eredményez. Vigyázzanak azonban azok, akiknek a csipő-derék területe amúgy is hangsúlyos...a fiúsabb alkatú lányok azonban nyugodtan barátkozzanak vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...